Varmt välkommen hit!

Om klubben

Örebro Brukshundklubb grundades 1947 och är belägen i natursköna Karlslund i utkanten av Örebro. Vi har drygt 350 medlemmar och vår verksamhet sköts av klubbens olika sektorer. På Örebro Brukshundklubb sysslar vi med en mängd olika hundsporter bland annat agility, lydnad, rallylydnad, spår och sök. Vi erbjuder ett stort antal kurser inom både vardagslydnad och tävling.

Vi förfogar över en stor appellplan med två fasta stegar, “bana” för att träna framåtsändande och trähinder. Det finns även en agilityplan med full hinderpark och du som tävlar IGP har tillgång till sex skjul och IGP-hinder. Vi har en klubbstuga med toaletter, kök och föreläsningssal som finns till förfogande för våra medlemmar.

På “baksidan” av klubben ligger Karslund motionsspår med fina rastningsslingor för den som vill gå både längre eller kortare sträckor. Grillplatser finns i närheten av området.

Här hittar du även Örebro hundungdom som har sin verksamhet hos oss. Är du under 25 och intresserad av aktiviteter med hund kika in på deras hemsida här.

Varmt välkommen till Örebro brukshundklubb!