Nyheter!

SBK byter medlemssystem

[2022-02-12]

Den 11 februari stängde SBK medlemsregistret MedlemOnline för byte till nytt medlemssystem. Information har bland annat mailats ut till medlemmar via SBK medlemsinfo januari 2022. Mer info om projekt nytt medlemssystem >>>

För dig som medlem innebär detta att du inte kommer att kunna logga in och ha tillgång till “Mina sidor” på SBKs webbsida under några dagar. När det nya medlemssystemet är i drift kommer du att ha tillgång till utökad funktionalitet via “Mina sidor”.

För SBK innebär det bl a att det kommer vara ett uppehåll med att kunna registrera medlemmar och förlängt medlemskap tills det nya systemet är i drift.
Vill du bli ny medlem, i väntan på det nya medlemssystemet, anmäler du intresse här >>>

Administration av nyregistrering av medlemskap, fakturering av medlemsavgifter kommer att skötas centralt via det nya medlemssystemet.
Beredskap för söndagens årsmöte finns.

Covid-19, nytt!

[2022-02-09]

Från idag, den 9 februari avvecklar Folkhälsomyndigheten och regeringen merparten av restriktionerna mot Covid 19. På ÖBK tar vi därför bort begränsningen om maxantal i våra lokaler. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att alla som är sjuka och misstänker att de har covid 19 rekommenderas att stanna hemma och undvika nära kontakt med andra människor även efter 9 februari.

Stort tack för engagemang och ansvarstagande under pandemin nu går vi vidare mot ljusare tider!