Den 15 maj 2022 kommer Örebro Brukshundklubb att arrangera en officiell utställning för SBK:s raser. Utställningen är en viktig del av klubbens uppgifter enligt stadgarna och ingår i det avelsansvar som ÖBK har för brukshundraserna. Det diskuteras också en inofficiell utställning senare framåt sensommar/höst nästa år.

Utställningen är ett utmärkt tillfälle att dels att få sin hund bedömd och dels ett socialt event som är mycket trevligt och stimulerande. Vi behöver nu personer som kan ingå i en utställningsgrupp som planerar och arbetar med utställningen. Vill du vara med och bidraga med en arbetsinsats kommer du inte att ångra dig. Du får en fin gemenskap tillsammans med hundvänner.

Det krävs en del planerings- och administrativt arbete med att:

  • ta fram utställnings PM, följa upp anmälningar, ta fram katalog, startlistor, priser, rosetter etc. samt att rapportera utställningsresultat och inte minst att samordna aktiviteterna.

Det behövs också hjälp på utställningsdagen med att:

  • bygga upp ringar och resa tält.
  • tillsammans med trivselgruppen sköta försäljning
  • styra upp parkeringen
  • serva ringfunktionärerna

Anmäl ditt intresse till styrelse@orebrobk.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *