Välkommen att bli medlem!

Välkommen till Svenska Brukshundklubben! Utveckla dig tillsammans med din hund – vare sig du är ute efter sköna promenader i skogen, en trogen vän i vardagen eller hundsport.

Ny medlem gå in här:  Bli medlem

Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben loggar du först in och går därefter till Medlemskap – Bli medlem i vänstermenyn.

Alla som anmält intresse för medlemskap via det tillfälliga formuläret kommer att få en avisering av medlemsavgiften i efterhand via “Mina fakturor” i Membersite där du kan betala din medlemsavgift. Observera att både förbundsavgift och klubbavgift måste betalas för att medlemskapet ska bli giltigt.

Vad får du som medlem?

Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du och din hund tillgång till Sveriges kanske bästa och bredaste utbud av hundkurser. Allt från valp-, lydnads- och tjänstehundskurser till utbildningar för att tävla i hundsporter. Du får dessutom rätt att delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar. 

Medlemspriser 2023

Ordinarie medlem 600:-
(Varav förbundsavgiften ingår med 400:-) 

Som helbetalande får du Svenska Brukshundsklubbens medlemstidning Brukshunden, 10 % rabatt på Agria hundförsäkring.

Lokalavgiften till Örebro BK är 200 :- och är du redan medlem i en annan SBK-klubb där du betalar förbundsavgift, betalar du endast Örebro BKs lokala avgift.

Ordinarie medlem 600:-

Ordinarie medlem i annan SBK-klubb 200.- 

Familjemedlem 115.- 

Ordinarie medlem, som är medlem i annan SBK-klubb

Du behöver vara inloggad för att kunna teckna ytterligare medlemsskap. 

Gå till SBK Membersite och logga in. 

Familjemedlem

Familjemedlemskap
Medlemmar kan lägga till familjemedlemmar, men det är bara kansliet som kan skapa ett medlemskap till familjemedlemmen och fakturera för medlemskapet. När medlemmen har lagt till en familjemedlem behöver ett mejl skickas till medlem@brukshundklubben.se.

I mejlet anges medlemsnummer på den i familjen som lagt till en familjekoppling och uppgifter på den blivande familjemedlemmen: namn, personnummer, mobilnummer, e- post, adress och vilken klubb personen vill teckna medlemskap i.

Ungdomsmedlem

Ungdomsmedlem är 6-25 år. Gå med i Sveriges hundungdom (SHU) och välj Svenska brukshundsklubben som specialklubb. Då blir du medlem i båda klubbarna till priset av en. Du får båda tidningarna Brukshunden och Hundsport och får ta del av båda klubbarnas aktiviteter. Samma år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Brukshundsklubben.

Info om medlemskap i SHU hittar du här!