Övriga aktiviteter

GOD JUL!

Klubben bjuder alla medlemmar på en julklapp i form av en gratis föreläsning på temat ”Fysträning för hund”.

Dag: Onsdag 22 januari
Tid: kl. 17.30 – 18.30
Plats: Örebro Brukshundklubb


Skadeförebyggande fysträning för den aktiva hunden – Vad händer i kroppen vid fysträning? Vad ska man tänka på innan, under och efter arbetet?Vi kommer gå igenom några olika exempel på stärkande fysträning.

Föreläsaren heter Amanda Lundwall och är certifierad hundfysioterapeut och hundmassör via Redog och driver sitt egna företag Working Dogs REHAB i Hallsberg utanför Örebro.

Fler och fler börjar inse vikten av friskvård för att hålla den arbetande hundens kropp på topp och för att förebygga skador och behålla rörligheten hos alla hundar, stora som små. Det finns mycket djurägaren kan göra hemma, för att förebygga skador och underhålla sin hunds kropp, med hjälp av rätt motion, träning och cirkulationsbehandling.

Ni hittar Amanda på sociala medier under namnet @workingdogsrehab

Denna julklapp är till dig som under året på ett eller annat sätt hjälpt till på Örebro BK. Kanske har du varit funktionär, städat, suttit i en sektor, arrangerat tävling, burit ut sopor eller på annat sätt hjälpt till litet som stort. Dig vill vi tacka!

Anmäl dig till lotta@rubomdesign.se

Efter föreläsningen har Amanda möjlighet att ta emot max 6 friskvårdskontroller för den som vill.
Kostnad: 510:- (ord pris 600:-)
Först till kvar. Skicka din bokning till lotta@rubomdesign.se

Hundrundan på Örebro BK

Härlig hundrunda med aktiviteter i Karslundsskogen! För dig som vill göra något roligt och kravlöst med din hund. Perfekt för att träna hundmöten och bygga en relation mellan dig och hunden. 

Välkommen även du som inte är medlem  hos oss. 

Vi träffas på Örebro Brukshundklubb
kl. 18.00 – 19.30:

Onsdag 13 november

Onsdag 11 december

Onsdag 15 januari

Onsdag 12 februari

Onsdag 11 mars

Tag med din hund,ett gott hundgodis samt pannlampa/ficklampa och reflex! Efter hundrundan fikar vi tillsammans i klubbstugan. 

Allt kostar 50:- per gång och det betalas via swish på plats.