Aktuella kurser

Varmt välkommen att gå kurs på Örebro brukshundsklubb. Att gå kurs med din hund är inte bara roligt utan det stärker också ert samarbete och tar er längre i er träning. Vi försöker årligen erbjuda ett brett kursutbud som ska passa alla hundägare oavsett ambitionsnivå.  

Kursavgift betalas till vårt PG 32 99 67-4. Avgiften ska vara betald innan kursstart och du måste vara medlem för att gå kurs hos oss, om inget annat anges på kursinbjudan. 

Alla våra kurser sker i samarbete med studiefrämjandet.

ONLINEKURS KONTAKTFÄLT (BALANS OCH A-HINDER)

Örebro Brukshundkubb bjuder in till en onlinekurs i agility där vårt fokus kommer att ligga på kontaktfält: balans och a-hinder.

Denna kurs är för dig som vill ut och tävla. Running contacts och stopp(2 av 2 på) är det vi kommer att lägga fokus på och träna från grunden. Kursen kommer att pågå från mitten av januari (18/1) fram till mitten av april (16/4), där en fysisk kurs på klubben kommer att starta som en fortsättning på denna kurs. Har du börjat med kontaktfält och vill bli bättre eller känner att du inte kommit igång och vill ha en bra start är denna kurs perfekt just för dig. Under denna onlinekurs kommer det inte vara några balanshinder inblandade alls, utan all träning kan ske hemma och utanför huset. Återkoppling på filmer ni skickar in kommer att ske 1dag i veckan. När ni anmält er kommer ni få fullständiga instruktioner på hur och var ni skickar in era filmer. 

Instruktör: Malin Lindskog
Tid: valfri
Plats: Online

Kursavgift: 1500 kr
Betalning: till klubbens plusgiro 32 99 67-4 senast 1 vecka innan kursstart och ange ditt namn och kursens namn. 

Övrigt: Medlemskap krävs och hunden måste vara minst 10 månader för att delta. Max 15 deltagare på denna kurs, först till kvarn. Ännu inte medlem? Här kan du läsa mer om medlemskapet: Klicka här.

Anmälan: Välkomna att anmäla er till malin_agility@hotmail.com senast en 11/1-21.

Valpkurs dagtid höst 2020

Välkommen att gå valpkurs tillsammans med din nya valp. Kursen vänder sig till dig som har en valp mellan 3 – max 6 månader.

FULLT

På valpkursen tränar vi kontakt, samarbete, hantering, lek, koppelgående, inkallning, sitt, stanna kvar och passivitet. Vi har även teori om relation människa – hund, hundens skötsel, hunden och lagen mm.

Tid: 13.00–15.15
Plats: Örebro Brukshundsklubb
Instruktör: Kerstin Wickström

Tillfällen: 6st på klubben
v.46 torsdag 12 nov
v.47 eget spårarbete hemma
v.48 torsdag 26 nov
v.49 torsdag 3 december
v.50 torsdag 10 dec
v. 51 torsdag 17 dec
v. 1 torsdag 7 januari

Kursavgift: 1200 kr, inkl teoribok.

Betalning: till klubbens plusgiro 32 99 67-4 innan kursstart, ange ditt namn och vilken kurs det gäller:”Valpkurs 7-2020″.

Anmälan till: kerstinwickstrom@telia.com

För fullständig anmälan skicka in följande uppgifter:

Namn, ras och ålder på din hund samt ditt för- och efternamn, personnummer, adress, postadress och telefonnummer.

Övrigt: Hunden ska vara vaccinerad och medlemskap i Örebro brukshundsklubb ett måste. Max 6 deltagare.

Välkomna!