Aktuella kurser

Varmt välkommen att gå kurs på Örebro brukshundsklubb. Att gå kurs med din hund är inte bara roligt utan det stärker också ert samarbete och tar er längre i er träning. Vi försöker årligen erbjuda ett brett kursutbud som ska passa alla hundägare oavsett ambitionsnivå.  

Kursavgift betalas till vårt PG 32 99 67-4. Avgiften ska vara betald innan kursstart.

Alla våra kurser sker i samarbete med studiefrämjandet.

Just nu planerar vi för nästa års kurser! Håll utkik!

Nya kurser läggs ut i februari så håll utkik! 

 

 

   Balansbollskurs X2

Fullt för denna gång!

  • 17/12 kl. 18.00-21.00
    Örebro Brukshundklubb
  • 13/1 kl. 18.00-21.00
    Örebro Brukshundklubb
Välkommen på introduktion och prova på balansboll tillsammans med din hund!

Under kvällen går vi igenom lite säkerhetstänk kring balansbollar, upplägg och syfte med träningen, vilken boll ska man köpa, träning av frisk hund och träning av skadad hund. Vi går igenom lite övningar och testar på olika bollar med era hundar.

Jag som är instruktör heter Jessika Lind och är utbildad Canineopat/ Cert. hundfysioterapeut/ Diplomerad hundmassör via UPH Education. Jag arbetar på Arken Zoo Eurostop och har precis startat mitt företag JL Hundhälsa där jag behandlar hundar i friskvård och rehabsyfte. Min lokal där jag tar emot kunder ligger i Arken Zoos butik. Jag har 3 hundar, en tollare och två bordercollies som jag tränar och tävlar aktivt i agility med på SM och landslagsnivå.

Anmälan: jessika@jl-hundhalsa.se
Uppge: Vilket av datumen du vill gå(välj ett datum), ditt namn, personnummer, telefon, adress, postadress, mail, hundens namn, om ni provat på balansbollsträning tidigare samt om ni har några önskemål inför kvällen.
Pris: 249: – /ekipage (max 8 platser per tillfälle)
Betalning: till ÖBK genom swish 123 388 42 93 eller PG- 32 99 67-4 ange
”ditt namn+ Balansbollskurs” i din betalning.

Välkomna!